Home / archiefcentraal / oefenen voor de vierdaagse in haarle

oefenen voor de vierdaagse in haarle

De afgelopen jaren is gebleken dat door een betere voorbereiding een hoger percentage Via Vierdaagse deelnemers de finish bereikt dan andere debutanten. Wandelsport Haarle biedt deelnemers uit de omgeving de mogelijkheid om onder begeleiding van een wandeltrainer gezamenlijk te trainen.

Bij Wandelsport Haarle heeft de groep Via Vierdaagse deelnemers beschikking over een eigen wandelbegeleider voor persoonlijke begeleiding. De wandelbegeleider kan bijvoorbeeld beoordelen of de wandelaar in het juiste tempo loopt en een goede afwikkeltechniek heeft. Voor specifieke vragen over onderwerpen zoals voeding kunnen de deelnemers terecht bij een deskundig begeleidingsteam op de website www.viavierdaagse.nl

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 22 januari aanmelden bij Wandelsport Haarle door te mailen naar wshaarle@hotmail.com. Het deelnamebedrag van 159 euro is inclusief inschrijving voor de Vierdaagse.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.