Home / archiefcentraal / nog steeds geen monsters voor beaphar

nog steeds geen monsters voor beaphar

Nu Beaphar gedreigd heeft met een kort geding om de monsters alsnog te verkrijgen, vertelt het Waterschap ineens dat monsters niet meer in haar bezit zijn. “Ik word van het kastje naar de muur gestuurd, we zijn 14 dagen in het ootje genomen. Ik ben echt in een juridische mallemolen beland. De monsters liggen nu ineens bij justitie. Mijn advocaat heeft ze daar nu opgevraagd,” vertelt Aa.

Beaphar wil de monsters hebben om zelf contra-expertise te kunnen (laten) verrichten. Op 19 november werd Beaphar beschuldigd van het verontreinigen van het riool. Het bedrijf zou insecticiden in het rioolkanaal hebben geloosd, waardoor de biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie niet goed meer werkte. Beaphar stelt zeker te weten niks met de vervuiling te maken te hebben en wil daarom ook zelf onderzoek verrichten.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.