Home / archiefcentraal / nog plaatsen bij dynamictennis in olst

nog plaatsen bij dynamictennis in olst

Dynamictennis Olst heeft nog enkele plaatsen beschikbaar op de woensdagmiddag en –avond. Speciaal voor sportievelingen vanaf 18 jaar zijn er twee inloopavonden gepland. Op woensdagavond 7 en 21 december kun je van 20.30 tot 22.00 uur kennismaken met de sport in Sporthal De Hooiberg in Olst.

Dynamictennis is een vorm van tennis waarbij gespeeld wordt met een licht racket en een foambal. De contributie bedraagt tien euro per maand, inclusief bondsgeld. Meer informatie is verkrijgbaar bij Herman Derickx via 06-12840506 en bij Willy ten Voorde via 0570-562252. Ook kun je op www.dynamictennis.nl kijken.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.