Home / archiefcentraal / nog een raaltenaar gepakt voor overval

nog een raaltenaar gepakt voor overval

Een 18-jarige Raaltenaar is dinsdagochtend aangehouden voor de overval op een juwelier in Staphorst. Vorige week werden er ook al een 18-jarige Raaltenaar en twee Zwollenaren aangehouden op verdenking van de overval.

Op 30 november rond 10.00 uur werd een juwelier aan de Gemeenteweg in Staphorst overvallen. Tijdens de overval raakte een medewerker van de winkel gewond, omdat hij werd gestoken. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.