nog een keer naar raalte

Nog één keer naar Raalte. Dat was de grote wens van de ongeneeslijk zieke Mira Simons. Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van de in Raalte geboren en getogen Mira, hebben haar zus en haar beste vriendin alles op alles gezet om deze wens in vervulling te laten gaan.

Afgelopen weekend heeft de Stichting Ambulancewens belangeloos ervoor gezorgd dat Mira comfortabel vervoerd werd van haar huidige woonplaats Apeldoorn naar Raalte, alwaar ze een bezoek bracht aan het graf van haar vorig jaar overleden vader Bert Simons, een kijkje kon nemen in het ouderlijk huis waar kortgeleden het gezin van haar zus is ingetrokken en haar verjaardag kon vieren met een selecte groep familie en vrienden in Hotel De Zwaan.

Hotel De Zwaan had ter gelegenheid van deze bijzondere gebeurtenis een prachtige kamer ter beschikking gesteld, waarbij aan alles was gedacht. Van speciaal bed zo geplaatst dat Mira uitzicht over Raalte had, tot de mogelijkheid om weer eens goed te kunnen douchen. Zo kon ze na een goede nacht redelijk uitgerust aan de nieuwe dag beginnen, welke werd ingeluid met een serenade van het Raalter Dweilorkest ‘Tismawajewendband’, waarbij Mira zelf in de beginjaren accordeon gespeeld heeft.

Na het ontbijt en nog een bezoekje aan de basiliek ‘de H. Kruisverheffing’ werd Mira moe maar zeer voldaan door Stichting Ambulancewens naar huis gebracht. Ter afsluiting van dit verrassingsweekend hadden de meiden van het Stoppelkater-Promotieteam ’s avonds nog een professionele 10-minuten durende vuurwerkshow geregeld, welke door de sponsoring van enkele ondernemers uit Raalte en omgeving mogelijk gemaakt was.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.