nieuwjaarsparty in cultura haarle

Nog geen plannen voor oudjaarsnacht? Het Dorpshuis Cultura in Haarle geeft deze avond voor het eerst onderdak aan de door E&T Haarle georganiseerde ‘Happy New Year Party’. Gratis toegang, gratis drankje bij entree en een heuze nieuwjaars-loterij moeten mensen op de been gaan brengen. De avond begint om 1.00 uur en is bedoeld voor alle leeftijden.

Loten voor de loterij worden de komende dagen op verschillende plekken in Haarle verkocht. Deze zijn ook bij binnenkomst verkrijgbaar.

Werkgroep E&T (Events & Trips) Haarle is een kersvers initiatief van en voor de Haarlese jeugd. Onder de vleugels van Jeugdraad Haarle organiseert deze evenementen, tripjes en activiteiten voor de jongeren in Haarle. Hierbij kan worden gedacht aan grote evenementen met DJ’s en live muziek maar ook aan workshops, busvervoer naar uitgaansgelegenheden, filmavonden en spooktochten voor de jongere jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.