Home / archiefcentraal / nieuwjaarsparty in cultura haarle

nieuwjaarsparty in cultura haarle

Nog geen plannen voor oudjaarsnacht? Het Dorpshuis Cultura in Haarle geeft deze avond voor het eerst onderdak aan de door E&T Haarle georganiseerde ‘Happy New Year Party’. Gratis toegang, gratis drankje bij entree en een heuze nieuwjaars-loterij moeten mensen op de been gaan brengen. De avond begint om 1.00 uur en is bedoeld voor alle leeftijden.

Loten voor de loterij worden de komende dagen op verschillende plekken in Haarle verkocht. Deze zijn ook bij binnenkomst verkrijgbaar.

Werkgroep E&T (Events & Trips) Haarle is een kersvers initiatief van en voor de Haarlese jeugd. Onder de vleugels van Jeugdraad Haarle organiseert deze evenementen, tripjes en activiteiten voor de jongeren in Haarle. Hierbij kan worden gedacht aan grote evenementen met DJ’s en live muziek maar ook aan workshops, busvervoer naar uitgaansgelegenheden, filmavonden en spooktochten voor de jongere jeugd.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.