nieuwe website voor a bosschool

De A. Bosschool in Wesepe heeft een nieuwe website. De basisschool kreeg de website maandag van niemand minder dan Sinterklaas. Met behulp van een echte hoogwerker liet Zwarte Piet de site officieel ‘de lucht in gaan’.

De hele week had de school al te kampen met mysterieuze storingen aan computers en het netwerk en tot overmaat van ramp verdween vrijdag 2 december de schoolwebsite helemaal. De ontknoping volgde maandag tijdens het bezoek van Sinterklaas. Aansluitend werd het heuglijke feit toepasselijk onderstreept door ballonnen op te laten met staging2.abosschool.nl erop. Dit verliep niet helemaal vlekkeloos maar eind goed al goed, de site is ‘on air’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.