Home / archiefcentraal / nieuwe website voor a bosschool

nieuwe website voor a bosschool

De A. Bosschool in Wesepe heeft een nieuwe website. De basisschool kreeg de website maandag van niemand minder dan Sinterklaas. Met behulp van een echte hoogwerker liet Zwarte Piet de site officieel ‘de lucht in gaan’.

De hele week had de school al te kampen met mysterieuze storingen aan computers en het netwerk en tot overmaat van ramp verdween vrijdag 2 december de schoolwebsite helemaal. De ontknoping volgde maandag tijdens het bezoek van Sinterklaas. Aansluitend werd het heuglijke feit toepasselijk onderstreept door ballonnen op te laten met www.abosschool.nl erop. Dit verliep niet helemaal vlekkeloos maar eind goed al goed, de site is ‘on air’.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.