nieuwe showroom voor wessels tapijt

Wessels Tapijt op de Eikelhof is momenteel bezig met de bouw van een nieuwe showroom op het bedrijventerrein aan de Boxbergerweg in Wesepe (nabij de nieuwe rotonde met de N348). Volgens de planning zal het pand begin volgend jaar opgeleverd worden door de aannemer. “Dan hebben we nog een of twee maanden nodig voor de inrichting voordat het pand officieel geopend kan worden”, vertelt Ronald Wessels.

Het huidige pand op de Eikelhof wordt gesloopt. Er komt een bouwkavel met 2000 vierkante meter vrij die nog te koop is. Het nieuwe pand bestaat uit twee bouwlagen van elk 500 vierkante meter verkoopvloeroppervlakte. De begane grond biedt plaats aan het huidige assortiment, tapijt, gordijnen, pvc-vloeren, laminaat, parket, binnen en buitenzonweringen en overige artikelen. Op de eerste verdieping komt alles wat te maken heeft met het thema slapen. Naast bedden zijn er onder andere kasten, nachtkastjes, matrassen, dekbedden en dekbedovertrekken te vinden. “In het pand is tevens magazijnruimte voor opslag en er is nog een ruimte van 100 tot 300 vierkante meter te huur”, vertelt Ronald. “Tot deze tijd geven we stevige kortingen op de artikelen die we bij onze huidige vestiging op de Eikelhof op voorraad hebben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.