nieuw vuurwerkassortiment bij welkoop

Advertorial: aangeleverd door Welkoop Raalte

Zo is er de Red Label lijn. Red Label is een speciaal geselecteerde serie die garant staat voor het zwaarste en meeste vuurwerk voor bodemprijzen. Dan is er de Silver Label. Hier gaat het niet om de prijs maar om het meest geavanceerde vuurwerk met de mooiste en langste effecten. Bij de nieuwe Knock Out collectie draait het maar om één ding, en dat is bruut geweld. Met name door zijn harde knallen is de Knock Out ontzettend populair bij met name de jeugd. Daarom heeft Welkoop rond deze Knock Out een geheel eigen collectie neer gezet, met gewoon vet harde knallen en de garantie dat iedereen komt kijken.

“Dit jaar is er geen gratis vuurwerkactie voor vroege bestellers, maar hebben wij als grootste vuurwerkverkoper van Nederland veel prijzen drastisch kunnen verlagen. Hierdoor kan iedereen van het voordeel profiteren”, zegt Maarten van de Streek, assistent bedrijfsleider bij Welkoop Raalte. “Neem nu de Straatbaas, een 56 schots cakebox, gevuld met bijna 500 gram kruit voor maar 19,95. Dat zul je bij geen enkele aanbieder tegen komen. Door onze speciale routing in de winkel waarbij bestellers en afhalers van vuurwerk gescheiden worden kunnen wij de wachttijden bij het kopen van vuurwerk tot een minimum beperken.”

Gezien de grote hoeveelheden bestellingen die nu al binnen komen denkt van de Streek niet dat de echte vuurwerkliefhebber zich door de economische crisis er van zal laten weerhouden om ook dit jaar te genieten van een fantastisch vuurwerk spektakel. Vuurwerk bekijken en bestellen kan online op staging2.goedvuurwerk.nl en in de winkel. Welkoop is gevestigd aan de Heesweg 13 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.