Home / archiefcentraal / nieuw roze tenue voor loohuiselders

nieuw roze tenue voor loohuiselders

Zaalvoetalteam Loohuis installatietechnieken/Joop Elders heeft een nieuw tenue gekregen van hun sponsor Loohuis. De opvallende tenues van het futsalteam dat uitkomt in de maandagcompetitie van Rohda Raalte zijn volledig roze.

Naast het tenue veranderde er meer voor de voetballers. Het team kwam twee jaar lang uit onder de naam Loohuis Installatietechnieken, maar na de overname door Joop Elders veranderde ook de teamnaam. Het team komt in het vervolg uit onder de naam Loohuis/Elders.

Lees ook

Voorstel Raalter college: dialoog zonneparklocaties voorlopig online

RAALTE – Als het aan het Raalter college van B&W ligt, kan de dialoog met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.