nieuw jaarlijks fietsevenement in salland

Het fietsevenement is een idee van de Haarlese Ondernemers Vereniging en Vrienden van de fiets Haarle. Het plan ontstond naar aanleiding van de toertocht voor Dappere Thijn, dat eind oktober plaatsvond.

“Het organiseren van de toertocht voor Dappere Thijn heeft ons veel energie gegeven”, vertelt Henk Besten, één van de organisatoren. “We waren dan ook niet veel tijd nodig om tot dit besluit te komen. We hebben er veel plezier aan om mensen een uitdaging aan te kunnen bieden in deze vorm. Bovendien is het een gelegenheid bij uitstek om Haarle en Salland en dan specifiek de Sallandse Heuvelrug op de kaart te zetten.”

De Race- en ATB-tochten kunnen worden verreden in diverse afstanden. Het vertrek is op zondag 17 juni vanaf Sportorant de Sprengenberg in Haarle tussen 08.30 en 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.