navidad nuestra in de plaskerk

Na weken te hebben gerepeteerd zijn de dames en heren van het Projectkoor en de ‘Heeren van Salland’ er helemaal klaar voor. Op vrijdag 16 december wordt de kerstcantate ‘Navidad Nuestra ‘ ten gehore gebracht. Het geheel staat onder leiding van de bekende dirigent Frauke Langbein. Het klassieke kerstverhaal wordt aan de hand van zes liedjes in het Spaans met Argentijnse ritmes ten gehore gebracht.

De muzikale begeleiding komt van piano, gitaar en percussie. Daarnaast wordt nog een aantal meerstemmige, stemmingsvolle kerstliederen gezongen. Het kerstconcert in de Plaskerk begint om 20.00 uur. Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar bij leden van het koor en bij de ingang van de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.