met klem afstand van brief pronk

“Wij hebben met afkeuring kennis genomen van uw brief van 12 december jl.. De toonzetting van uw brief is dermate beledigend dat wij er inhoudelijk niet op in zullen gaan. De door u geuite bedreigingen tolereren wij niet. U overschrijdt daarmee de grens van wat voor ons acceptabel is. Bij herhaling, in welke vorm dan ook, zullen we niet schromen aangifte te doen. Dit laat onverlet dat als gevolg van uw brief individuele raadsleden aangifte van bedreiging kunnen doen.”

Ook het college van burgemeester en wethouders, dat de brief ook ontving, zal geen aangifte doen.

SP-raadslid Harry van Kampen gaf maandagavond al aan aangifte te gaan doen. Dinsdag bevestigt hij ook daadwerkelijk aangifte gedaan te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.