maak je voornemens waar met salland centraal

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Wil je er dit jaar extra werk van maken? Meld je goede voornemens dan aan Salland Centraal. Wij willen je graag volgen. Maar misschien kunnen we ook wel helpen een succes van je voornemens te maken. De aandacht die je zelf geeft is al een drempel die er voor zorgt dat je niet zo snel terugvalt in oud gedrag. Maar we willen ook serieus met je op zoek naar deskundige helpende handen. Wil je meedoen? Meld je aan. Bij veel aanmeldingen gaan we selecteren.

Ook hulpverleners mogen zich aanmelden. Als je methodes gebruikt die helpen bij afvallen, stoppen met roken, minder drinken, minder hard werken, meer sporten, whatever, laat het ons weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.