line up destination x bekend nog vrije plek

Tartaros, Deetox en Dymonic zijn de drie talentvolle dj’s die draaien op de eerste editie van Destination X, dat op zaterdag 28 januari plaatsvindt in De Leeren Lampe in Raalte. Naast deze artiesten zal er één plek beschikbaar zijn voor dj talent uit de regio Salland. Deze plek word beschikbaar gesteld via een dj contest. De inschrijving voor de contest loopt tot 16 december en op 3 januari zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De host van deze eerste editie van Destination X. Is de talent volle Mc Shizzler. Dit jonge talent heeft zich inmiddels bewezen op de grotere Festivals in Nederland waaronder Defqon.1, WiSH Outdoor en Reset.

Meer informatie betreft Destination X of de dj contest kan je vinden op staging2.moonstarevents.nl en staging2.deleerenlampe.nl

Tartaros

Tartaros heeft bewezen dat hij één van de meest getalenteerde artiesten is die de harddancescène heeft gezien in jaren. Met een unieke stijl en een aanzienlijke hoeveelheid hits veroverde hij de internationale dansvloeren. Toonaangevende hardstyleartiesten zoals B-Front, Crypsis en Frequencerz spreken vol lof over dit jonge produceertalent. Tartaros tracks zijn afgespeeld op vrijwel elk groot festival zoals Defqon, Nature One, Q-base en Decibel.

Met succesvolle optredens op het hoofdpodium van WISH Outdoor en The Qontinent heeft hij aangetoond aan duizenden mensen waartoe hij in staat is. Tartaros zijn eerste solo release, The Dark Age EP, zal worden uitgebracht op The Magic Show Records. Door met veel producties van hoge kwaliteit te komen is hij een van de belangrijkste artiesten op dit platenlabel. Tartaros weet het publiek te verrassen met eigen producties en onvoorspelbare optredens.

Deetox

Diana Zwerwer aka Deetox begon haar carrière in 2010. In slechts één jaar tijd heeft ze een indrukwekkend aantal van bijna veertig optredens gehad met als absolute uitschieters Ground Zero Festival, Indicator en Beatbusters. Met haar enthousiaste performance en strakke dj skills, zet ze keer op keer weer een verrassende set neer. Dit doet ze met haar eigen soort hardstyle: hard, rauw en niet in hokjes te plaatsen.

Naast dj-en produceert Diana ook zelf muziek. Haar eerste release ‘Silly Games’, een samenwerking met Dj Thera, kwam uit in april 2011 op het Theracords label. Vervolgens maakte ze een officiële remix van ‘Used & Abused’ voor de bekende Nederlandse act The Party Animals.

Begin 2012 komt er een nieuwe solo release aan waarvan de eerste track “Still Here” zich al op de internationale dansvloeren aan het bewijzen is. Het mag duidelijk zijn: Deetox is hard op weg om Nederlands meest veelzijdige en getalenteerde vrouwelijke hardstyle artiest te worden.

Dymonic

Dominic Brusse is een jonge talentvolle dj die sinds 2010 zijn passie voor hardstyle muziek ten gehore brengt als dj Dymonic. De stijl van Dymonic is niet in een hokje te plaatsen en verrast mening publiek door dj sets te draaien waarbij het onverwachte mogelijk blijkt. Hij heeft inmiddels zijn kunsten ten gehore mogen op brengen op onder andere Dangerouzmind, SuperBash en Oldschool Madness.

Dit talent is inmiddels ook aan de slag gegaan om zijn eigen producties te produceren waarbij het geluid van dymonic terug zal keren in zijn tracks. Dymonic dj sets staan garant voor een verrassend set waarbij een unieke platenkeuze en enthousiasme zijn optredens compleet maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.