lens accountants fiscale vragen verleden tijd

Als ondernemer kunt u niet om de Belastingdienst en alle fiscale ontwikkelingen heen. Een hot item op dit moment is het horizontaal toezicht. Wat betekent dit eigenlijk precies? En wat voor gevolgen heeft het voor u? LenS accountants weet er gelukkig alles van. Juist met het oog op deze nieuwe ontwikkeling en de vele fiscale vraagstukken heeft LenS een nieuwe collega aangenomen, Edwin de Witte. Hij maakt vanaf oktober deel uit van het professionele team. In dit artikel maakt u kennis met deze enthousiaste belastingadviseur. Vanzelfsprekend geeft hij direct een korte toelichting op horizontaal toezicht. Wel zo praktisch!

Edwin de Witte is een fiscalist met passie. Hij staat voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. “Ik hecht aan een helder en bondig advies in klare taal. De deskundigheid, korte communicatielijnen en de no-nonsense-instelling van LenS spreken mij daarom enorm aan.” Dankzij zijn jarenlange ervaring als belastingadviseur kan Edwin zich met recht specialist noemen. De complexe fiscale wet- en regelgeving kent voor hem geen verrassingen. U kunt dan ook met elk fiscaal vraagstuk bij hem terecht. Dus ook over het onderwerp ‘horizontaal toezicht’.

Edwin: “Horizontaal toezicht is de nieuwe manier van de Belastingdienst om toezicht uit te oefenen. Wederzijds vertrouwen, openheid en transparantie tussen de belastingplichtige en de Belastingdienst staan hierbij centraal. LenS sluit binnenkort een convenant af met de Belastingdienst voor horizontaal toezicht. Dit convenant houdt in dat wanneer LenS aangifte doet voor de loonheffing, inkomsten-, omzet- of vennootschapsbelasting, de aangifte vlot wordt verwerkt. Samen met de ondernemer zorgt LenS ervoor dat de aangifte meteen goed is. Ondernemers krijgen hierdoor snel zekerheid en duidelijkheid over hun fiscale positie. Belasting wordt gezien als een kostenpost. En op dat gebied willen ondernemers geen verrassingen. Ze willen duidelijkheid.”

Kortom, u als ondernemer kunt van deze nieuwe aanpak profiteren. Als u kiest voor horizontaal toezicht zijn tijdrovende boekenonderzoeken verleden tijd, heeft u snel duidelijkheid over uw fiscale positie en geen risico op naheffingen. U kunt zich gewoon helemaal op het ondernemen storten. En dat is toch wat u het liefste doet!

Wilt u meer informatie over horizontaal toezicht, neem dan contact op met Edwin de Witte van LenS accountants (T: 0572-354488). Hij geeft u graag uitleg. Kort, bondig én helder natuurlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.