Home / archiefcentraal / lemeler esch in race voor innovatieaward

lemeler esch in race voor innovatieaward

De Lemeler Esch Natuurcamping is een van de vijf genomineerden voor de ANWB/ KCK innovatieaward. De ANWB/KCK speurt elk jaar op de erkende ANWB campings naar bijzondere innovaties en reikt de award dit jaar voor de vierde keer uit.

De Lemeler Esch is genomineerd met Zitmomenten; zes kunstobjecten om te zitten en te lezen. Camping Anderegg heeft een extra verwarmde droogruimte gerealiseerd, Camping De Kuilart stelt compacte huurauto’s beschikbaar voor camperaars en camping Ca’Pasquali Village bouwde een duurzaam sanitairgebouw.

Uit massale inzendingen zijn naast De Lemeler Esch, Camping Anderegg in België, De Paal en De Kuilart in Nederland en camping Ca’ Pasquali Village in Italië genomineerd. De winnaar wordt op 11 januari bekend gemaakt op het ANWB Campinggala tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.