leerlingen pakken cadeaus gratis in

Leerlingen van het Carmel College en studenten van Landstede MBO pakken van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december kerstcadeaus gratis in. Dat doen zij in het Kulturhus in het centrum van Raalte. De Raalter Ondernemersvereniging neemt de kosten van het inpakken voor haar rekening.

De samenwerking vindt plaats in het kader van het zogenaamde BIB-project waarbij innovatieve praktijkinitiatieven in de detailhandel door de overheid worden gestimuleerd. Landstede-student Teun van Olst heeft onder begeleiding van docent Heidi Toonk op maandag 12 december een workshop gegeven aan alle betrokken studenten. In de workshop leerden ze hoe je een cadeau op een leuke manier kunt inpakken.

De inpaktafel in het Kulturhus, Marktstraat 65, staat klaar van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag 23 december van 10.00 tot 20.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.