Home / archiefcentraal / leerlingen dolfijn verrassen wooldhuis

leerlingen dolfijn verrassen wooldhuis

De bewoners van Het Wooldhuis in Heino zijn donderdagmorgen verrast door leerlingen van De Dolfijn in Heino. De leerlingen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool hadden kerstbakjes voor de ouderen gemaakt.

Al jaren maken de leerlingen in de laatste week voor de kerstvakantie tijdens een knutselcircuit onder andere kerstbakjes. Zowel voor de kinderen als voor de ouderen levert de overhandiging van deze bakjes bijzondere momenten op. Een waardevolle ervaring, die in deze kerstperiode door alle betrokkenen zeer wordt gewaardeerd.

Tijdens het knutselcircuit hebben ook de leerlingen uit groep 1 en 2 iets voor de bewoners van het Wooldhuis gemaakt. Dit jaar brachten zij zelfgemaakte vilten kersthangers naar de oudere mensen. Samen met de ouderen werd ook een aantal bekende kerstliedjes gezongen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.