leef team succesvol met gewichtheffen

Het gewichthefteam van Leef! Sport & Beweegcentrum uit Wijhe heeft vorig weekend succesvol deelgenomen aan het vijfde Benelux Weightlifting 2011 kampioenschap in Nijmegen. In de categorie Teams kwam Derenik Kazarjan namens LEEF! voor het Nederlandse team uit, die uitmuntende prestaties neerzette. Van de drie deelnemende landen (Belgie, Luxemburg en Nederland) behaalde Nederland met 852 punten de eerste plaats, Belgie (800 punten) de tweede plaats en Luxemburg (741) de derde plaats.

In de categorie individueel deden de atleten uit Wijhe het ook prima, zo verbeterde Bas Logtenberg zijn persoonlijk records met 75 kg trekken en 90 kg stoten. Niels Koekkoek miste drie beurten bij het trekken (82kg), maar verbeterde bij het stoten zijn persoonlijk record door 97 kg uit te stoten. Ook Derenik Kazarjan verbeterde zeer verdienstelijk zijn persoonlijke records met 75 kg trekken en 94 kg stoten.

Lijkt het je ook leuk om kampioen Gewichtheffen te worden, of ben je geïnteresseerd in een proefles? Kijk dan voor meer informatie op staging2.sportcentrumleef.nl LEEF! biedt lessen Olympisch gewichtheffen aan waarbij deelnemers variërend van leeftijd tussen 8 en 60 jaar op een verantwoorde en veilige manier met deze sport aan de slag gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.