larcom kent salland salland kent larcom

Werk bieden aan mensen die voor korte of langere tijd zijn aangewezen op aangepaste arbeid. Dat is de centrale doelstelling van Larcom. Larcom biedt mensen aangepast werk en ontwikkelingsmogelijkheden om de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te verkleinen of weg te nemen. Om die ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen bieden heeft Larcom het lokale bedrijfsleven in o.a. Salland nodig. Overweegt u (delen van) uw productie uit te besteden. Larcom denkt in alle opzichten met u mee zowel in het voortraject (businessplan) als in het natraject (logistiek). Larcom is een betrouwbare en professionele partner en zoekt bedrijven om een langdurige relatie mee op te bouwen.

Larcom heeft meerdere vestigingen in de regio en is ruim zeven jaar gevestigd in Raalte op het industrieterrein De Zegge. Ben Snippe is vestigingsmanager van Larcom Raalte. “Wij beschikken in Raalte over een modern en ruim bedrijfspand met magazijn en een prima laad- en los gedeelte. Bedrijven kunnen hun productie of delen daarvan uitbesteden bij ons. De praktijk laat zien dat wij voor een aantal gerenommeerde bedrijven uit de regio al jaren een aantrekkelijke partner zijn. Heeft u een speciale actie in petto, een piek in de productie of bent u extra capaciteit nodig bijvoorbeeld op het gebied van verpakken, monteren, assembleren, etiketteren, sorteren of sealen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.”

Bedrijven, zoals bijvoorbeeld Hevea, laten het werk liever op eigen locatie uitvoeren. Ook dat is een van de mogelijkheden die Larcom biedt. Via Larcom Detachering wordt aan bedrijven en instellingen kundig en gemotiveerd personeel aangeboden in de meest uiteenlopende beroepsgroepen. Nogmaals Ben: “Onze medewerkers zijn actief voor allerlei bedrijven in verschillende branches en op verschillende functies, zoals de metaal- en houtverwerkende industrie, de kunststofindustrie, maar ze werken ook bij agrariërs of als conciërge of schoonmaker. Voor productiebedrijven kan zelfs een gehele (nieuwe) productielijn of delen daarvan worden bemand door medewerkers van Larcom. De tijdsduur van een detachering kan variëren van enkele dagen (kortlopende opdrachten) tot vele jaren. Het voordeel van detachering is dat bedrijven snel kunnen beschikken over extra capaciteit waarbij de werkgeversrisico’s voor rekening van Larcom komen. Ook regelen wij de begeleiding en alle administratieve rompslomp”.

De medewerkers van Larcom Raalte, allen afkomstig uit Salland, zijn gemotiveerd, betrokken en trots op hun werk! Zulke mensen ziet u toch graag voor u werken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.