Home / archiefcentraal / lange rij autos op n35 naar zwolle

lange rij autos op n35 naar zwolle

Wie dinsdagmorgen over de N35 vanuit de richting Raalte naar Zwolle wilde rijden, kon daar eens even lekker voor gaan zitten. Het verkeer naar Zwolle bewoog zich namelijk in een lange rij naar de provinciehoofdstad toe. Vanuit Zwolle gezien stond het verkeer tot achter het pannenkoekenrestaurant bij Heino in de file.

Automobilisten die slim dachten te zijn door de parallelweg te pakken, waren niks sneller dan de mensen die de reguliere rijbaan gebruikten: Onder de Ganzepanbrug werden werkzaamheden verricht, waardoor het sluipverkeer al snel vastliep.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.