Home / archiefcentraal / laatste boeken ingeleverd in welsum

laatste boeken ingeleverd in welsum

Anja van de Esschert en Nelly Hassink, die ruim veertien jaar vrijwillig de uitleenpost hebben ‘bemand’, werden door Plaatselijk Belang Welsum, de groep trouwe gebruikers van de uitleenpost en de Bibliotheek Olst-Wijhe bedankt met toespraken, bloemen en geschenkbonnen.

De volwassen lezers van Welsum hebben een jaar lang een proefabonnement bij de bibliotheek Olst-Wijhe aangeboden gekregen. Uit de reactie bleek wel dat men vooral de gezelligheid en het onderling contact tijdens de uitlening zal missen.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.