kunstenaars exposeren in strunk

Kunstenaars Andrea de Weerdt en Tjemme Visscher exposeren begin volgend jaar hun werk in Boerderij Strunk in Raalte. De kunstenaars laten hun laatste werk zien. Andrea schildert abstract en haar schilderijen gaan op dit moment over een ingrijpende periode in haar leven. Veel van haar emoties heeft ze proberen vast te leggen in een schilderij. Ze gebruikt verschillende materialen in haar werk en daarbij gebruikt ze ook teksten en woorden die belangrijk zijn voor haar.

Tjemme Visscher schrijft gedichten, ook bij een aantal schilderijen van Andrea. Het gedicht geeft het schilderij een woord en het schilderij geeft het gedicht een beeld. Samen hebben de kunstenaars weer een unieke expositie samengesteld die, naar eigen zeggen, veel mensen zal aanspreken.

Alle kunstwerken zijn ook te koop en passen volgens de kunstenaars in elk modern interieur. Na de expositie zijn alle schilderijen ook thuis te bezichtigen, bel voor een afspraak naar 0572-850958.

De werken zijn van zaterdag 7 januari tot en met zondag 19 februari elk weekend te bezichtigen van 14.00 tot 17.00 uur. In het laatste weekend van elke maand is Strunk niet geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.