kom naar het salland dhuzes cafe

Het fietsteam van Salland d’HuZes presenteert zich op zaterdag 17 december van 10.00 tot 17.00 uur in ‘Het Salland d’HuZes Café’ in de voormalige Chinees tussen de DA en de C1000 in Heino. Het team zou zich eigenlijk vorige week tijdens de Heinose Winterfair presenteren, maar dat ging niet door vanwege de storm.

Het team had zich de afgelopen weken stormachtig voorbereid op een, wat het had moeten worden, daverende teampresentatie. Hiervoor was alles uit de kast getrokken en werden de pijlen gericht op een tweetal loterijen. Het Heinose bedrijfsleven had zich van haar beste kant laten zien om heel veel waardevolle prijzen ter beschikking te stellen. De afgelasting van de Winterfair zou een verlies aan inkomsten opleveren voor Salland d’HuZes. Maar opgeven is geen optie en willen is kunnen.

Tijdens een spoedberaad van het team werd er een aantal opties naar voren gebracht om de presentatie toch doorgang te laten vinden en een mooie opbrengst voor het KWF veilig te stellen. De kip met het gouden ei werd gevonden en een nieuwe actie werd geboren; Het Salland d’HuZes Café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.