kerstwandeling met muziek rond heino

De vereniging voor Heemkunde, Omheining, houdt op Tweede Kerstdag weer haar traditionele Kerstwandeling. Wandelaars kunnen kiezen uit twee routes: 7,5 kilometer en 11 kilometer.

Zoals altijd wordt er gewandeld aan de hand van een routebeschrijving in een boekje, waarin heemkundige gegevens zijn verwerkt over hetgeen onderweg te zien is. Het vertrekpunt is bij de familie Morrenhof, Zwolseweg 73 in Heino. De parkeergelegenheid is te bereiken via de Zuthemerweg (volg de bordjes).

Er kan worden gestart vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur. De kosten bedragen voor volwassenen 2,50 euro per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar 1 euro. Hiervoor ontvang je een routebeschrijving en een consumptiebon voor koffie of chocolademelk onderweg. De koffiepauze vindt plaats op de boerderij van de familie Roessink, Kanaaldijk-Noord 1 in Dalfsen.

Tijdens de pauze kun je genieten van kerstliederen die door het Heino’s mannenkoor van 13.00 uur tot 16.00 uur ten gehore worden gebracht. En tijdens de wandeling zult u herhaaldelijk het sonore geluid van de midwinterhoornblazers uit Haarle horen.

Omdat de wandeling over onverharde wegen en smalle bospaden gaat, is goed schoeisel aan te raden.

Vergeet ook niet uw fototoestel mee te nemen. Honden mits aangelijnd, zijn welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.