Home / archiefcentraal / kerstvakantie films in de bibliotheken

kerstvakantie films in de bibliotheken

De bibliotheken in Raalte, Heeten en Heino vertonen in de Kerstvakantie diverse films. Welke films er draaien blijft nog even een verrassing.

Op dinsdag 3 januari om 14.30 uur wordt er in de Bibliotheek Heeten een film vertoond. De toegang is gratis. Woensdag 4 januari kun je om 14.30 uur in Bibliotheek Raalte een film bekijken. De toegang is 2,50 euro voor leden en 3,50 euro voor niet-leden van de bibliotheek.

In de Kerstvakantie zijn er in Heino maar liefst drie films. Het wordt weer erg gezellig in de Bibliotheek Heino. De entree bedraagt 1 euro per film. Op maandagavond 2 januari om 18.00 uur draait een film die Engels gesproken is met Nederlandse ondertiteling. De film is geschikt voor alle leeftijden, maar je moet wel kunnen lezen. Op woensdagmiddag 4 januari is er een film in het Nederlands om 15.00 uur (alle leeftijden). Op vrijdagmiddag 6 januari om 15.00 uur is er een andere Nederlands gesproken film (6+).

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.