kerstvakantie films in de bibliotheken

De bibliotheken in Raalte, Heeten en Heino vertonen in de Kerstvakantie diverse films. Welke films er draaien blijft nog even een verrassing.

Op dinsdag 3 januari om 14.30 uur wordt er in de Bibliotheek Heeten een film vertoond. De toegang is gratis. Woensdag 4 januari kun je om 14.30 uur in Bibliotheek Raalte een film bekijken. De toegang is 2,50 euro voor leden en 3,50 euro voor niet-leden van de bibliotheek.

In de Kerstvakantie zijn er in Heino maar liefst drie films. Het wordt weer erg gezellig in de Bibliotheek Heino. De entree bedraagt 1 euro per film. Op maandagavond 2 januari om 18.00 uur draait een film die Engels gesproken is met Nederlandse ondertiteling. De film is geschikt voor alle leeftijden, maar je moet wel kunnen lezen. Op woensdagmiddag 4 januari is er een film in het Nederlands om 15.00 uur (alle leeftijden). Op vrijdagmiddag 6 januari om 15.00 uur is er een andere Nederlands gesproken film (6+).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.