kerstshow bij bloemen korbeld

Bloemen Korbeld, Bakkerij Van der Most en Vistraiteur Roescher presenteren zich van donderdag 8 tot en met zaterdag 10 december weer met een speciale Kerstshow bij Bloemen Korbeld. De drie Vers-Toppers noemen ze zichzelf. “Vers omdat we uitsluitend met verse producten werken en Toppers omdat wij ons onderscheiden door de toegevoegde waarde.”

De bezoekers kunnen kijken naar diverse doorlopende presentaties. “Bloemen Korbeld is daarvoor een zeer geschikte locatie”, vertellen Peter Veldmaat van Bloemen Korbeld, Anton van der Most en Henri Roescher. “Het is een sfeervolle, warme winkel. U kunt genieten van doorlopende demonstraties en met de tips die we geven kunt u thuis direct aan de slag. Alles is heel laagdrempelig.”

Peter Veldmaat van Bloemen Korbeld laat kerstversiering in verschillende stijlen zien, tijdloos, romantisch, strak of trendy. “Nieuw dit jaar is dat wij meubels met deze stijlen in onze winkel hebben opgesteld. Wij gaan hierin samenwerken met ‘Seine Wonen Heino’.”

Bakkerij van der Most gaat grensoverschrijdend bezig, door het maken en decoreren van Deutsche Lebkuchen en andere buitenlandse specialiteiten. “Dus bespaar u de reis naar een Duitse kerstmarkt”, lacht Anton.

Vistraiteur Roescher presenteert een culinaire proeverij die gebaseerd is op de eigen Kerst en Oud & Nieuw folder. “We bieden heerlijke huisgemaakte delicatessen, onder andere gerookte zalm met zeewiersalade, diverse Mediterrane borrelhapjes en een oesterbar met diverse oesters uit binnen- en buitenland. Uit alle december bestellingen die via onze website zijn geplaatst verloten wij op 31 december een luxe buffet met champagne.”

De Kerstshow van de Vers-Toppers duurt op donderdag van 14.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.