Home / archiefcentraal / kerstschaaktoernooi in sporthal heeten

kerstschaaktoernooi in sporthal heeten

Speciaal voor alle schaakliefhebbers in Heeten wordt er in de kerstvakantie een schaaktoernooi gehouden. Op vrijdag 30 december kunnen alle schaakliefhebbers vanaf 15 jaar van 19.00 tot 22.00 uur schaken in de kantine van Sporthal Heeten. De jeugd tot en met 14 jaar schaakt op woensdag 4 januari van 13.00 tot 16.00 uur in de kantine van de sporthal. Ook schakers van buiten Heeten zijn welkom.

In Heeten wordt de laatste tijd fanatiek geschaakt. Sinds vorig jaar hebben veel leerlingen van de St.Bernadetteschool in Heeten zich overgegeven aan het schaakspel. Vanaf groep 6 worden de leerlingen in de gelegenheid gesteld om te leren schaken. Vorig jaar was er al een grote lichting die gebruik gemaakt heeft van dit aanbod. Onderlinge competities hebben ook al schoolkampioenen opgeleverd. Dit is een reden om met het schaken buiten de school te treden.

Dankzij de sponsoring door Nijland Revalidatietechniek is deelname aan het toernooi gratis. Opgeven kan bij Sjaak Mocking via 0572-381688 of mocking@home.nl.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.