Home / archiefcentraal / kerstkroam bij sallandshoeve

kerstkroam bij sallandshoeve

Restaurant Sallandshoeve in Nieuw Heeten presenteert op Tweede Kerstdag, 26 december, de eerste editie van de Sallandse Kerstkroam, een braderie met tal van activiteiten met een Sallands tintje. Een soortgelijk evenement op Tweede Paasdag dit jaar bracht ruim 1.500 mensen op de been.

De open haard brandt en buiten staan vuurkorven. Daarnaast is gezorgd voor muziek en diverse spelletjes. Bij de verschillende kraampjes zijn onder andere erwtensoep, glühwein, warme choco, spek, roggebrood en balkenbrij verkrijgbaar. De kinderen kunnen bowlen, een kijkje nemen bij de ezels en/of zich uitleven op een springkussen en verder komt er een ballonnenclown. “Een ideale gelegenheid om gezellig met familie of vrienden samen te zijn”, vertelt eigenaar Jan Veltien. Voor vijf euro krijg je drie consumptiemunten. De Sallandse Kerstkroam duurt van 15.00 tot 19.00 uur.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten, tel: 0572-321630. Meer informatie op www.restaurantsallandshoeve.nl

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.