kansplus met 60 artiesten in zwakenberg

Het chocoladeschaap dat door zijn witte kuddegenoten uit de stal werd gejaagd, maar geheel in kerstsfeer uiteindelijk met de nodige sorry’s weer werd opgenomen. Muzikaal staken de Melodies onder leiding van Willy Jansman van wal. Een popkoor van jonge zangers en zangeressen, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd door Annette Kiekebosch, zong de sterren van de hemel.

Daarna was het de beurt aan 28 artiesten van basisschool de Gouden Emmer uit Heino. Ze brachten op geheel eigen manier met zeer rake typetjes hun kerstverhaal, dat in de kern eenzelfde thema liet zien als dat van de dominee.

Alle medewerkenden konden een daverend applaus in ontvangst nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.