jos bio energy control zorgt ook op de werkvloer voor stralende gezondheid

Jos Wippert uit Raalte meet en neutraliseert al bijna 20 jaar elektromagnetische velden. Hiervoor volgde hij verschillende studies bij ondermeer de Duitse fysicus Schneider (Instituut voor Radiësthesie Wertheim), tevens ontwerper van de Lecherantenne, en diverse aanvullende opleidingen in Nederland en België (Archibo-Biologica Antwerpen). Sinds 1992 werkt hij als zelfstandig professioneel woonbioloog onder de naam Jos Bio Energy Control. Met behulp van meetapparatuur en ontstoringssystemen past hij zijn kennis en ervaring succesvol toe in kantoren, winkels, woningen en stallen. Jos Wippert: “Straling is niets abstracts of zweverigs, maar gewoon technisch meetbaar.”

Geologen en biologen doen al jaren wetenschappelijk onderzoek naar aardstraling en de invloed daarvan op het functioneren van levende organismen. In oude culturen was al bekend dat het aardmagnetisme belangrijk was voor het welbevinden van de mens. Bij het bouwen van huizen, kerken, kloosters en piramiden werd hiermee zelfs rekening gehouden. Desondanks is dit gegeven in onze tijd nog altijd vaak omgeven door mysterie en scepsis. Jos Wippert van Jos Bio Energy Control probeert hierin meer duidelijkheid en vooral bewustzijn te creëren: “Zo’n 10% van alle straling komt vanuit de aarde, de rest gaat voornamelijk via de lucht. Deze zogenaamde technische of elektromagnetische straling wordt veroorzaakt door hoogspanningsleidingen, communicatieapparatuur als telefoon en radar, maar ook door huishoudelijke elektrische apparaten en computers. Een grote groep mensen heeft onbestemde klachten, waarvoor geen duidelijke oorzaak gevonden kan worden. Vaak spelen belastende elektromagnetische velden hierin een rol. Bij huisdieren en vee zie je dit heel duidelijk; zij proberen plekken met sterke velden te vermijden. Lukt dit niet, dan ervaren ze stress, eten slecht of worden moeilijk drachtig. Zijn deze verschijnselen moeilijk te behandelen, dan is er bijna zeker sprake van belastende elektromagnetische velden in stal of schuur. In de praktijk maak ik regelmatig dergelijke situaties mee.”

Elektromagnetische straling is overal om ons heen aanwezig en wordt niet tegengehouden door muren of ramen. Dit is niet alleen thuis het geval, maar geldt uiteraard ook voor de werkvloer. Zeker in een kantooromgeving bevindt zich vaak een hoge concentratie computers en communicatieapparatuur. DECT telefoons bijvoorbeeld, verspreiden enorm veel slechte straling. Dit kan leiden tot onverklaarbare klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid of concentratieproblemen. Wippert: “In een ‘slecht’ kantoor wordt de gebruiker op een gegeven moment moe en na een uur of drie ‘s middags neemt de productiviteit aanzienlijk af. Als de energie goed is, kun je gewoon doorwerken en ga je fit naar huis. Een positieve ontwikkeling voor werkgever én werknemer. Op het gebied van ziekteverzuim valt met het neutraliseren van straling dan ook veel winst te behalen. Ik heb al verscheidene kantoorruimtes behandeld, waarna de gebruikers aanmerkelijk beter in hun vel zaten. Niet alleen presteerde men stukken beter, ook het ziekteverzuim ging erdoor omlaag. Een andere doelgroep is winkels. Mensen voelen onbewust stress en onrust in bepaalde ruimtes en willen deze dan ook snel weer verlaten. Dit beïnvloedt uiteraard hun koopgedrag. In een ruimte waar de straling geneutraliseerd is, voelen klanten zich op de een of andere manier prettiger. Ze ervaren een soort rust, waardoor ze meer en sneller aankopen doen. De winkels waarin ik gewerkt heb, zien dit duidelijk terug in hun omzet“.

Wippert: “Straling is niets abstracts of zweverigs, maar gewoon technisch meetbaar. Met speciale apparatuur meet ik elektrische en magnetische velden en hoogfrequente straling. Vervolgens wordt het huis of de bedrijfsruimte ontstoord. Hiervoor breng ik kleine buisjes met een zorgvuldig samengestelde inhoud aan, die de belastende elektromagnetische velden binnen een bepaald gebied neutraliseren. De methode is controleerbaar door artsen en/of therapeuten die met meetapparatuur geopathische belasting kunnen constateren. Het is geen kunstje, maar bloedserieus. Je bent wel bezig met de gezondheid van mensen.”

Jos Bio Energy Control

Melisse 11

8101 CZ Raalte

T: 0572 – 35 63 05

E: info@josbio.nl

I: staging2.josbio.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.