jeugdige winnaars kleurwedstrijd sint willibrord

Onder luid applaus van de bewoners van Sint Willibrord in Boskamp ontvingen de winnaars van de kleurwedstrijd dit weekend hun prijzen. De kleurwedstrijd was gekoppeld aan de open dag op 26 november. Tijdens de open dag konden belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe unit ‘beschermd wonen’ van Sint Willibrord te Boskamp.

Volgens initiatiefneemster Petra Burink van de activiteitencommissie hadden alle winnaars ‘fantastisch mooi’ gekleurd. Petra: “Iedereen had zo goed zijn best gedaan, alles prachtig binnen de lijntjes gekleurd. We waren zo onder de indruk dat we er een expositie van hebben gemaakt. De tekeningen hebben tot vandaag in het Sint Willibrord aan de muren gehangen.”

Op de foto acht van de tien trotse prijswinnaars in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Annemijn, Merel, Roos en Madelief Wessels, Romy en Dylan Veltkamp, Elien en Sander Pelgrim. Indy en Mila Driessen konden niet aanwezig zijn en krijgen de prijs later. Mevrouw Stegeman (links op de foto) en mevrouw Grote Traas (rechts op de foto), beide bewoners van Sint Willibrord, reikten de mooie prijzen uit. Naast een zakje snoep ook een cadeaubon van een speelgoedzaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.