internationaal gezelschap geeft kerstconcert

Het Grootkoor Overijssel en het Bangkok Boys Choir uit Thailand geven op dinsdag 20 december een kerstkoor in de Plaskerk in Raalte. Dit jongenskoor is enkele dagen te gast bij het Grootkoor en geven diverse kerstconcerten in het hele land. Verder doet ook de Tsjechische Liselotte Rokyta mee, één van ’s werelds beste panfluitisten. Samen zorgen zij voor een veelzijdig kerstprogramma.

Het beroemde jongenskoor heeft al zeer vele prijzen behaald tijdens concoursen en zingt op fantastische wijze hun eigen repertoire, dat bestaat uit Westerse- en Thaise muziek.

De begeleiding van beide koren en solisten is in handen van pianist Rob van Dijk. Het Grootkoor Overijssel staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 75 koorleden, afkomstig uit Raalte en omgeving. Op het programma staan bekende kerstwerken en Christmas Carols.

Het concert in de Plaskerk begint om 19.30 uur, toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren en via zing@grootkoor.nl. Meer informatie is op staging2.grootkoor.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.