inschrijving mondial foods cup geopend

De springwedstrijd trekt topruiters uit binnen- en buitenland naar Bathmen. De Mondial Foods Cup is een springcup voor de klassen M, Z en ZZ met drie selectiewedstrijden en een finale. De best geklasseerden gaan door naar de finale, hiervoor kijkt de organisatie naar de twee beste dagresultaten per combinatie. Door deze opzet is deze springcup ook aantrekkelijk voor ruiters die jonge paarden willen rijden. ‘Een mindere dag heeft dan niet gelijk gevolgen, zo zegt Linda Zomer namens de organisatie. De finale wordt verreden tijdens het paardensportevenement ‘Bathmen te Paard 2012’.

De Mondial Foods Cup bestaat uit één springronde per selectiedag, dat is een klassiek parcours met barrage. Om deelnemers aan de MFC Cup zoveel mogelijk tevreden te stellen, tracht de organisatie het evenement elk jaar verder te verbeteren. Blijvend terugkerende succesfactoren zijn de goede organisatie, de goede accommodatie met een uitstekende springbodem, de gezelligheid en de opzet waarbij men één selectiewedstrijd mag laten ‘vallen’. Uiteraard is het flinke prijzengeld van duizenden euro´s ook een belangrijke succesfactor.

De selectiewedstrijden vinden plaats op vrijdag 16 december 2011, vrijdag 6 januari 2012 en vrijdag 17 februari 2012. Alle wedstrijden worden verreden in Manege ’t Ruiterkamp in Bathmen, de toegang tot de selectiewedstrijden voor het publiek gratis. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden tot opgeven op staging2.paardensportbathmen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.