Home / archiefcentraal / inmind nieuwe sponsor smhc d1

inmind nieuwe sponsor smhc d1

Inmind heeft de hockeysters van SMHC D1 volledig in het nieuw gestoken. Na superieure jaren was de sponsor zeer enthousiast over het spel van de meiden en heeft besloten deze dan ook volledig nieuwe shirts te geven, voorzien van naam en logo van de Hockeyclub SMHC.

Het team presteert goed onder leiding van Huub Traa en trainer Michiel van Aartsen. De meiden zijn herfstkampioen en zijn vorig seizoen ook nog eens gepromoveerd naar de Derde Klasse. Meiden D1 is een hockeyteam, maar ook een gezelligheidsteam. Het zijn vriendinnen die op- en naast het veld alles voor elkaar over hebben.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.