inbreker aangehouden in raalte

De politie heeft maandagmiddag een man aangehouden die ervan verdacht wordt, kort voor zijn aanhouding, een woninginbraak aan de Iepensingel in Raalte te hebben gepleegd. Om de man eerder in de kraag te vatten, werd een Burgernetactie gestart. En met succes.

Circa tien minuten na het starten van de Burgernetactie, werd de verdachte aangehouden. De politie was op zoek naar een slanke, lange man van ongeveer 20 jaar. Hij droeg een blauwe jas, een zwarte broek en een muts. Hij heeft een blanke huidskleur.

Na de inbraak is hij vermoedelijk vertrokken in de richting van de voormalige Karwei aan de Acacialaan.

Het Burgernetbericht is hier te beluisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.