iesselzotten maken zich op voor dansgarde

De dansgarde van de Olster carnavalsvereniging De Iesselzotten, Iesselstars, geeft vrijdagavond het startschot voor het nieuwe dansseizoen van dit carnavalsjaar. In de bovenzaal van het Holstohus presenteren de diverse groepen hun nieuwe dansen. Met deze dansen zullen de Iesselstars in 3 leeftijdsgroepen (vanaf 6 jaar tot 22 jaar) weer een greep gaan doen naar de prijzen op 4 verschillende dansfestivals.

Het eerste festival is op 15 januari, tijdens het eigen Dansgardefestival Olst.

De presentatieavond is een goed moment om goed te oefenen met de dansen voor publiek. Het is altijd spannend op een groot podium te dansen voor publiek. De groepen zullen hun gardedans laten zien en daarnaast laat de jeugdgroep tevens een moderne showdans zien. Voor anderen is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze tak van sport. De begeleiders en trainsters van de Iesselstars zullen met plezier eventuele vragen beantwoorden voor geïnteresseerden. Tevens zullen er enkele optredens zijn van de Miracle Dancers uit Deventer. Tussen de dansen door is er ruimte voor gezelligheid.

De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Entree is 1,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.