huizen ruilen met siebert makelaars

Siebert Makelaars Raalte BV is begonnen met het nieuwe concept ‘Huizen ruilen’. U zoekt een andere woning, maar wilt eerst uw eigen huis verkopen. Uw koper doet hetzelfde. Ikruilmijnhuis.nl biedt uitkomst. Wacht niet langer op elkaar, maar zet zelf de eerste stap.

Zo gaat het in zijn werk. Stuur een email naar info@siebertmakelaars.nl en geef aan dat u interesse hebt om uw woning te ruilen. U krijgt vervolgens een inschrijfformulier toegestuurd dat in de database zal worden verwerkt, zodat er snel een match gevonden kan worden. De ruil kan plaatsvinden tussen twee, drie, vier of meerdere huiseigenaren. Het inschrijven verloopt via de website van Siebert makelaars, maar het verdere proces is gebaseerd op persoonlijk contact met één van de makelaars.

Heeft u uw huis al in de verkoop gezet? Geen probleem. U kunt zichzelf gewoon aanmelden en uw huidige makelaar blijft uw belangen behartigen. Ook uw huis ruilen? Schrijf u dan vandaag nog in en de rest komt vanzelf! Meer informatie op staging2.ikruilmijnhuis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.