Home / archiefcentraal / hoftheater sluit jaar af met kerstmusical

hoftheater sluit jaar af met kerstmusical

De makers van ‘A Christmas Carol’ (vorig jaar in het Hoftheater) komen dit jaar met ‘De Kerstwens’ weer met een musical in de kerstperiode naar het Hoftheater. Een vertelling waarin sfeer, kerst en samen zijn centraal staan. In deze muzikale theatervoorstelling wisselen bekende en zelfgeschreven nummers elkaar af.

Het verhaal gaat over de snelle zakenman, Kevin, die elke dag onderweg naar zijn werk langs een zwerver loopt. Omdat het Kerst is, besluit Kevin de zwerver een euro te geven. In ruil daarvoor krijgt Kevin een wens cadeau. Kevin gelooft daar natuurlijk niks van, maar de volgende dag wordt hij wakker als de jongen die hij was in zijn pubertijd. Kevin heeft 4 dagen de tijd om te veranderen wat hij toen anders had moeten doen. Is hij in staat het hart van zijn toenmalige vriendin opnieuw te veroveren?

De voorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar en geschikt voor de hele familie. ‘De Kerstwens’ staat op woensdag 28 december in het Hoftheater. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro.

Kaarten voor de voorstellingen en de workshop bestellen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via www.hoftheater.nl waar u er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.