het succes van het salland dhuzes cafe

De balans is opgemaakt en de prijzen zijn uitgereikt. En daarmee is een verloren gewaande grote donatie van 2750 euro aan de stichting Alpe d´HuZes en het KWF toch nog veilig gesteld door het fietsteam Salland d´HuZes.

Door de afgelaste Heinose Winterfair werd de inventiviteit van het fietsteam Salland d´HuZes weer behoorlijk op de proef gesteld. Zo werd er een samenwerking tot stand gebracht met het Open atelier van José Reuvekamp op 10 en 11 december. Daarnaast werd op 17 december het Salland d´HuZes Café gehouden met verschillende activiteiten. Hier konden de Heinoërs op de eerste plaats kennismaken met de leden van het fietsteam Salland d´HuZes.

Daarnaast waren er ook twee loterijen. De eerste, het zogenaamde honderd vel, bevatte aansprekende prijzen. Hier werd de hoofdprijs (een omafiets BATAVUS Old Dutch, beschikbaar gesteld door BikeLife Heino)gewonnen door Christiaan Klompjan uit Zwolle.

De altijd prijs loterij met loten uit de kerstboom bleek een groot succes. De eerste prijs (een fauteuil, beschikbaar gesteld door Seino Wonen) ging naar Borne. De tweede prijs (een Dinerbon voor 2, beschikbaar gesteld door restaurant Oortwijn )ging naar Yvonne Siebelt uit Zwolle en de derde prijs (een verrassingspakket, beschikbaar gesteld door Fakkert Diervoeders) ging naar Amsterdam.

Naast het bekijken van sfeerbeelden vanaf de flanken van de Alpe d’Huez van afgelopen jaren waren er ook die bikkels te bekijken en aan te moedigen die een virtuele beklimming afwerkten van deze verschrikkelijke ‘Nederlandse’ berg. Een groot compliment voor Wia Nijhof, Nieske Neimeijer en Jeroen Neimeijer. Zij beklommen de berg om te ervaren hoe het is om deze berg te voelen. De tijden die deze kanjers realiseerden waren: 1 .13.15, 1.11.45 en 1.11.30.

Nieske en Jeroen zullen in juni ervaren of dit een juiste afspiegeling is geweest als zij de echte uitdaging op de Alpe d’Huez aangaan.

Op het gebied van sportvoeding en sportdrank konden de belangstellenden zich in ruime mate laten adviseren door Gerda Veldlkamp en Klaasje Schrijver, die vanuit het programma weet wat je eet een goede voorlichting konden geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.