herdenkingsavond op bijzondere begraafplaats

Uitvaartverzorger Hendrie Arnold houdt op donderdag 29 december vanaf 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst op de bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld. Er klinkt live muziek van jongerenkoor Voices uit Lemelerveld.

Tijdens de bijeenkomst worden gedenklichtjes ontstoken. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op het graf of bij de urn van uw dierbare te plaatsen of mee te nemen naar uw eigen gedenkplek.

De naam van uw dierbare kan worden uitgesproken. Wilt u dit wel voor donderdag 22 december doorgeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold via 0572–372545 en 06–20632721. Ook kun je mailen naar info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl en hendriearnold@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.