heino ga eens appelflappen kopen

Nou jawel hoor. De appelflappenverkoop van Kesa / World Servants gaat zondag wel door. Eigenlijk zouden die appelflappen op vrijdag al verkocht worden. Juist ja, op de winterfair. Maar die ging niet door.

Omdat de jongeren de hele week al druk waren met het bakken van appelflappen, moeten ze er nu vanaf. En dat gaat Heino voor ze regelen. Zondag Heino, zondag tussen 16.00 uur en 17.15 uur wordt elke Heinoër in het Kerkhuus verwacht. Om appelflappen te kopen.

Als je vooraf niks te doen hebt, kun je voor die tijd nog naar het adventsconcert van Reflection in de RK Kerk. Veel plezier en eet smakelijk.

Met de opbrengsten van de appelflappenverkoop worden de projecten van Kesa ondersteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.