glazen huis naar salland

Het Glazen Huis werd in de feestweek door een deel van de Lemelerweg, de zogenaamde Bargkiekers, in het klein nagebouwd voor de plaatselijke optocht. Op de avond dat het Glazen Huis in Lemelerveld of Lemele staat, kun je door te doneren je favoriete nummer aanvragen die vervolgens wordt afgespeeld. Daarnaast zullen er plaatselijke bandjes en solisten optreden.

De opbrengst gaat naar Het Rode Kruis. Het thema van Serious Request is ‘Help een moeder, red een gezin’. Moeders uit oorlogsgebieden staan centraal. Het ‘echte’ Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Leiden.

Wil je optreden bij het ‘Glazen Huis’ in Lemele of Lemelerveld, meld je dan aan via rareleja@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.