Home / archiefcentraal / gezelligheid troef op kerstmiddag kco

gezelligheid troef op kerstmiddag kco

Het was woensdagmiddag gezellig in het Kerkhuus in Heino. Kerkelijke Contactgroep Ouderen (KCO) hield daar namelijk een Kerstmiddag. Vele vrijwilligers, onder aanvoering van Riekie Wessels, brachten de aanwezige ouderen op weg naar Kerst.

Ds. Solkema memoreerde in zijn meditatie: ‘Het is nog geen Kerst, dus allemaal nog even geduld’. Riekie Wessels bracht ook een door haar zelf gearrangeerd Kerstverhaal. Muzikale medewerking was er van Ouderenkoor ‘In de Maat’ onder leiding van dirigent Flip Jonkman, die ook de samenzang voor zijn rekening bracht op de piano. Het koor treedt vrijdag ook op tijdens het Kerstconcert in de Hervormde Kerk in Heino. Dit concert begint om 20.00 uur.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.