gezellig en druk bij kerstmarkt swanewoerd

“Hier een paar foto’s van de kerstmarkt in het verzorgingstehuis Swanewoerd,” schrijft Alex Witteveen en stuurt er een stuk of twintig. Alex weet als fotograaf als geen ander dat plaatjes meer zeggen dan woorden. Wie dat wil checken moet maar eens naar Swanewoerd gaan. Daar heeft Alex juist nu een prachtige expositie hangen over het leven in het verzorgingstehuis. Je kunt er nog tot eind januari terechtt.

Terug naar de kerstmarkt: toch een paar woorden. Heel gezellig en druk bezocht, vol met stands en kerstliederen die gezongen werden door een koor uit Haarle. Midwinter blazers stonden het publiek te verwelkomen en het publiek kon genieten van snert, gluhwein oliebollen en nog meer muziek.

Veel mensen trokken langs de gezellige kraampjes van waaruit allerlei snuisterijen aan de man gebracht werden. De foto’s van de expositie trokken ook veel bekijks trouwens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.