Home / archiefcentraal / gezamenlijke actie voor aanpak n35

gezamenlijke actie voor aanpak n35

De actie is een oproep richting minister Schultz van Verkeer, gedeputeerde Kok in Overijssel en de heer Schouten van Regio Twente om de verkenning te starten van het traject Wythmen-Raalte-Nijverdal.

De bijbehorende petitie is ondertekend door de CDA-fracties van Raalte, Hellendoorn, Wierden en Overijssel, maar ook door VNO-NCW, Kamer van Koophandel, EVO, TLN, Kring Raalter Werkgevers en ondernemersvereniging Heino Aktief.

Aanleiding voor de actie is het jarenlange getouwtrek met het Rijk over de aanpak van de N35. Vorige week sprak CDA-Tweede Kamerlid Eddy van Hijum zijn ongenoegens over de gang van zaken al uit in de media. Minister Schultz heeft aangegeven geen prioriteit te geven aan verbetering van de N35 tussen Wythmen en Nijverdal en onderzoek naar structurele maatregelen voor de N35 bij Raalte. Dat terwijl in 2009 vanuit economisch oogpunt werd ingezet om de N35 op te waarderen tot een 2×2 autoweg van 100 km per uur.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.