gewoon carolien 2012

Wat is dat dan? Ik lees in de krant dat eindelijk bewezen is dat vanuit de Maya kalender die op 21-12-2012 ophoudt, een volgend jaartal zal ontstaan.

Er waren vele doemdenkers die zeiden dat aan het eind van de Mayakalender de wereld zou vergaan. We gaan echter naar het vierde en vijfde jaartal, het tijdperk van het hart, geleid door je intuïtie, gegeven door de schepper in jezelf. Dus: de openbaringen van de leliën in het veld zijn begonnen. Onzuivere zaken bijvoorbeeld in organisaties zoals de katholieke kerk komen naar buiten. Acties als ‘serieus request’ brengen veel geld bijeen om de moeders in andere landen kook- en hygiëne pakketten te geven om hun leven/ schepping weer op te bouwen zoals zij voelen dat het goed is.

Gewone mensen durven steeds meer te spreken over dat wat niet zichtbaar is, maar wel gevoeld wordt. Bedoelingen of zaken die gebaseerd zijn op angst lijken nog sneller te mislukken. Het gaat om liefde, vanuit liefde jezelf laten zien. Steeds meer mensen bouwen hun leven/hun schepping bewust op zoals zij voelen dat het goed is en dat heeft een positieve impact op hun gezin en anderen om hen heen. Er ontstaan vele nieuwe relatievormen, er wordt anders, opener met elkaar omgegaan.

Ieder mens is dus belangrijk en heeft een functie in het geheel. Ieder mens levert een bijdrage aan het geheel, ieder op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen kunnen zodat iedereen meekan. Vanuit je innerlijk voel je de roep om je oude maniertjes, je oude manier van denken en doen te veranderen en mee te gaan op weg naar een nog fijnere wereld. De nieuwe mens weet elke dag meer en meer dat hemel en aarde in hem verenigd is, dus dat alles in zich is, zodat we niet meer hoeven te lijden.

Lijden ontstaat omdat wij mensen vergeten zijn dat de schepper in ons zit en we ons daarvan afgescheiden voelen. We leren dus steeds beter met onze scheppende vermogens omgaan. De toekomst kan niet meer worden voorspeld, want elk mens leert dat als er iets negatiefs is voorspeld, dit getransformeerd kan worden nog voordat dit negatieve het levenslicht ziet. De mens is de schepper van het eigen lot geworden! Hij hoeft niet meer lijdzaam af te wachten. Helaas zijn er ook vele zielen die hun gewone lichaam mogen of moeten loslaten om mee te kunnen gaan in deze nieuwe tijd. Maar gelukkig kunnen wij onze dierbaren steeds vaker en meer voelen en zien omdat we meer beseffen dat de hemel in en om ons is.

2012 staat in het teken van het feit dat alle delen van onszelf weer deel mogen worden van het grote geheel, ons compleet verbonden voelen met alles dat er is. De nieuwe mens is er al. Het concept van de andere, universele mens is klaar, we gaan het vanaf nu steeds meer uitwerken met z’n allen. Wat een vreugde.

Stel gerust je vragen of geef je reactie via info@carolienjonkman.nl of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.