geen verrassende winnaars jvde loop

Aan de Joop van den Enk-loop deden honderden lopers mee. Zij kenden geen gemakkelijke wedstrijd. Het was een echte crossloop door de bossen. Door de natte paden was het dan ook geregeld glibberen en verschillende hardlopers gingen onderuit. Maar de echte crosslopers konden zich prima onderscheiden op het zware parcours.

De Kinderloop van 750 meter werd gewonnen door Britt Dankelman uit Arrien bij de meisjes en Ole Kappert uit Raalte ging er bij de jongens met de overwinning vandoor. De 1,5 kilometer was bij de meisjes een prooi voor Yara Kramer uit Raalte. Bij de jongens ging Jelle Lindeman uit Zwolle er met de winst vandoor. Devin Bakker uit Haarle werd tweede.

Marije Dankelman uit Raalte ging er op de Jeugdloop van drie kilometer vandoor en was Nomi Kramer uit Raalte net te snel af. Bij de jongens won Rubin Vos. Leon Ruijter uit Wijhe werd derde.

Ilse Pullen uit Dedemsvaart ging er bij de dames op de 5 kilometer met de winst vandoor. Lotte Huiberts uit Laag Zuthem werd derde en de Raaltese Marieke Brinkhuis werd vierde. Bij de 40-plussers ging de winst naar Jolien Schutte uit Olst.

Ook een groot aantal mannen liep de 5 kilometer. Raaltenaar Martin Breunissen ging er met de overwinning vandoor. Bij de 50-plussers was het Rudy Brinkman uit Raalte die de 5 kilometer op zijn naam mocht schrijven.

Op de tien kilometer was het natuurlijk weer Johan Kats die er met de overwinning vandoor ging. Raaltenaar Edwin Ophof werd derde. Bij de vrouwen won de Zwolse Tess Boekema. De Mariënheemse dames Anniek Schutte en Hanneke Koenjer werden respectievelijk tweede en derde.

Bij de 40-plussers ging de overwinning op de tien kilometer naar de Deventerse Anika Spieker. Thea Klink uit Laag Zuthem werd tweede. Bij de mannen 50-plus was de tien kilometer een prooi voor Marten van der Veen uit Deventer. Luttenberg Vincent Holtmaat werd tweede.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.