foto expositie van alex witteveen

Fotograaf Alex Witteveen exposeert sinds afgelopen zondag een selectie van zijn foto’s in verzorgingstehuis Swaenenwoerd. De expositie staat in het teken van de bewoners van dit verzorgingstehuis. De reacties op de foto’s zijn zeer positief. Alex heeft zelfs het advies gekregen de foto’s in te zenden voor de Bondsmeesterklasse van de Nederlandse Fotobond. Dat is een titel die wordt gegeven aan amateurfotografen van het hoogste niveau

Alex volgt via de Deventer Foto Kring, waar hij lid van is, een speciale cursus. In het kader daarvan heeft hij een serie foto’s gemaakt van oudere mensen in hun eigen omgeving met bestaand licht. Dus niet met flits, maar met gebruik van het licht ter plekke. Door de omgeving van de personen mee te nemen in de compositie krijg je een soort verhaal over hoe die persoon leeft.

Alex is al meer dat twintig jaar een gepassioneerd fotograaf. Vroeger was hij lid van de fotoclub uit Raalte, maar door uiteenlopende redenen is hij hier mee gestopt. Fotograferen bleef een passie voor Alex. Zijn foto’s werden onder andere in verschillende vakbladen geplaatst (en ook in Salland Centraal). Inmiddels heeft hij zich in zijn vrije tijd weer volledig op het fotograferen gestort en is hij lid geworden van de Deventer Foto Kring.

De foto-expositie is gratis toegankelijk en is te zien tot eind januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.